Pendaftaran Ditutup!

Sila isikan detail anda di bawah untuk mendapatkan maklumat tentang program Intensif kami yang terbaru! Maklumat lanjut akan dihantar ke emel anda.

Siapa lagi nak hidup secara fulltime dengan Forex?

Rahsia grow akaun dari 100usd ke 100,000k hingga 1 juta dibongkarkan!

Daftar Sekarang

Saya Gero Azrul, CEO Gero Azrul Marketing & Forex Trader sejak 2007. Saya telah membantu beribu-ribu Forex trader sejak 2007 sehingga sekarang bersama Tuan Oma Ally dan Tuan Ridzuan. Fokus saya satu sahaja, iaitu membantu seramai mungkin mereka yang ingin ubah hidup dalam meningkatkan taraf ekonomi mereka.

Trader yang kami bantu ialah:

  1. Anda yang nak mulakan Forex sebagai partime dan fulltime untuk tambah pendapatan anda.
  2. Anda yang SERING LOST dengan Forex dan mahu profit yang stabil dan konsisten.
  3. Anda yang nak gandakan profit anda dengan teknik yang terbukti berkesan.

Ini cerita ringkas tapi amat penting.

Saya dah buat training Forex sejak 2007, dan pada masa itu ramai yang tak tahu mana arah trend, dan dikatakan pada masa itu trend is your friend. Tapi malangnya trend jatuh terus downtrend pada tahun 2008-2009 tanpa henti, dan menyebabkan ramai trader margin call pada masa itu. Sejak 2009 hingga sekarang, dah ramai yang tahu mana arah trend dan sekaligus juga tahu mana arah entri. Tambah-tambah kalau anda pernah belajar BBMA, anda jelas ada 3 jenis entri utama di Extrem, MHV, dan Re-Entry. Isu sekarang ialah bukan isu trend dan entri, isu sekarang ialah nak jadi fulltime trader, nak jadikan Forex ini sebagai income utama kita.

Tempah tiket anda hari ini juga!

(Tempat adalah sangat terhad, jangan ketinggalan!)

Daftar Sekarang

Nak Hidup Dengan Forex, Tapi...

Kalau kita tiada pengurusan, macam mana? Ibarat kalau kita meniaga kuih, kita akan tetap jual kuih dengan kadar dan harga sama, satu-satunya cara untuk buat lebih banyak duit ialah dengan buka kilang kuih. Dan bagaimana nak pastikan kilang kuih kita tu betul-betul boleh hasilkan pendapatan besar?

Satu saja caranya iaitu pengurusan yang berSISTEM!

Begitu juga Forex.

  • Kalau anda masih lagi trade hari ini cukup cukup, dan esok lusa lost, anda patut pertimbangkan BBMA Intensive, yes?
  • Kalau anda masih lagi buka laptop, dan asyik tunggu mana satu nak masuk, anda patut pertimbangkan BBMA Intensive, yes?
  • Tambah-tambah kalau anda baru mula, dan nak fokus kepada strategi yang betul dan jimat masa anda, anda amat perlu pertimbangkan BBMA Intensive, yes?

Ada beberapa point utama dalam BBMA Intensive.

  • Bagaimana untuk jadi fulltime trader dalam masa singkat dan mudah. Anda hanya perlu ikut template dan formula BBMA Intensive.
  • Strategi untuk bina sistem kewangan kukuh bermula 100USD hingga jadi beratus ribu malah juta.
  • Teknik yang terbaru untuk tahu bila nak masuk, mana nak masuk, dan bila nak exit satu persatu akan dijelaskan dan difahamkan bersama-sama.

Siapa Oma Ally?

Oma Ally merupakan Full Time Trader sejak tahun 1997 apabila pulang dari kerja luar negara. Pada 2010 beliau telah memperhalusi teknik BBMA dalam masa beberapa tahun dan mula mengajar secara percuma di Charlie Tom Yam, Senawang. Beratus orang telah manfaat dari sistem ini dan sekarang sudah beribu-ribu orang telah dapat manfaat.

 

Siapa Gero Azrul?

Gero Azrul merupakan trader Forex sejak 2007, selepas lost yang teruk dalam masa 1 tahun lebih sebanyak 16,000 USD beliau mula fokus dan belajar dengan mentor JUTAWAN SENYAP FOREX selama beberapa tahun dan berjaya untuk hidup dengan trading.

Pada masa sama juga, beliau telah belajar dengan nama-nama besar dunia seperti T.Harv Eker, Blair Singer, Tony Robbins, Larry Gilman dan lain-lain serta mengikuti kursus asas sehingga advanced dan telah belanjakan lebih beratus ribu untuk mendalami perniagaan, pembangunan diri, dan hubungan.

Beliau sekarang mempunyai pelbagai syarikat seperti syarikat ICT fokus kepada aplikasi dan pembangunan web, restoran & katering (bisnes keluarga), latihan dan seminar dalam pemasaran, dan beberapa cabang lagi.

Beliau telah membantu beribu-ribu usahawan sejak 2010 dalam pemasaran dan perniagaan Internet melalui beratus kursus yang dianjurkan sendiri dan bersama agensi luar. Beliau merupakan Founder dan Presiden Persatuan Usahawan Internet Malaysia, Founder dan Pengerusi Koperasi E-Dagang Malaysia Berhad, dan menjalankan serta menyokong pelbagai aktiviti NGO Ekonomi seperti MTEM dan lain-lain.

Apakah Pulangan Pelaburan Masa Anda Dalam Masa 3 Hari Ini Nanti?

Intensive Day 1

  • Setting BBMA secara lengkap akan diberikan supaya anda jelas dan tidak terkeliru dengan mana-mana teknik BBMA yang telah keluar sebelum ini.
  • Setup BBMA akan dikongsikan secara terperinci supaya anda faham dan tahu apakah setup sebenar yang diguna pakai oleh trader-trader berjaya dalam BBMA.
  • Kunci penggunaan multi-timeframe, ini adalah paling utama, dimana anda nak tengok arah di mana? Trend dimana, setup dimana dan dimana entri anda?
  • Bagaimana untuk entri yang lebih sharp di tempat-tempat khas akan diberikan, jadi anda tidak ragu-ragu lagi untuk buat.

Intensive Day 2

  • Ini adalah hari paling penting, iaitu anda akan diberikan formula untuk bina akaun dari 100usd ke 1000usd, 10,000 usd, 100,000 usd dan hingga 1 juta USD.
  • Strategi entri, bila nak masuk dan bila nak exit akan diberikan.
  • Bagaimana untuk tunggu setup di multiple Pairs, anda akan boleh trade sekurang-kurangnya 5 pairs.
  • Template untuk anda isikan akaun anda, dan bagaimana untuk bina sistem Risk Rewards yang profesional.
  • Latihan statistik data untuk bina keyakinan dengan lakukan backtest & forward test, peserta akan buat bersama-sama dengan trainer.
  • Teknik penggunaan Risk Reward, untuk bina pengurusan SOP untuk capai pendapatan yang kekal untuk jangkamasa panjang.

Intensive Day 3

  • Apabila ilmu Intensive hari 1 dan Intensive hari 2 digabungkan, ini adalah hari LIVE Trade bersama 3 Sifu, Oma Ally, Ridzuan, dan Gero Azrul.
  • Anda akan bersama lebih 10 jam live trade dengan mana-mana pair ada setup dan praktikal ilmu BBMA Intensive segera.

"Pelaburan Paling Baik Adalah Pelaburan Atas Diri Sendiri"

Tarikh & Tempat

26 - 28 Mac 2016 (Sabtu - Isnin)

9.00 am - 10.00 pm

Regency Hotel, Kuala Lumpur

 

Daftar Sekarang

Apa Kata Bekas Pelajar BBMA?

Klik gambar untuk paparan lebih jelas

 

Komen Peserta Lepas

Buat Pilihan Anda

  • Diamond
  • RM 9997
    RM 6500
  • Praktikal 3 hari 2 malam
  • Workbook Intensive
  • FB Group support
  • 3x Group coaching
  • Live trade monthly webinar (3x)
  • Beli 1 tiket Diamond, percuma 1 tiket Diamond tambahan
  • Daftar
  • Daftar Miri, Sarawak
  • Masukkan discount code "ultimate"
  • Gold
  • RM 4997
    RM 4500
  • Praktikal 3 hari 2 malam
  • Workbook Intensive
  • FB Group support
  • Extra 1 day live trade
  • Live trade monthly webinar (2x)
  • Beli 1 tiket Gold, percuma 1 tiket Gold tambahan
  • Daftar
  • Daftar Miri, Sarawak
  • Masukkan discount code "castaway"
  • VIP
  • RM 2997
    RM 2500
  • Praktikal 3 hari 2 malam
  • Workbook Intensive
  • FB Group support
  • Daftar
  • Daftar Miri, Sarawak
  • Masukkan discount code "pearl"

Ada sebarang pertanyaan?